Gençlik Kolları İstişare Toplantısı

Gençlik Kolları İstişare Toplantısı

Konyada gerçekleştirilen Ak Parti Gençlik Kolları İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme toplantısı, Novotel de düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak ve Birim Başkanları katıldı.

A+ A-

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından kürsüye çıkan Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru " Ak Parti Gençlik Kolları İç Anadolu Bölgesi İstişare ve Değerlendirme toplantı programımız hayırlara vesile olsun. Bu güzel programa ev sahipliği yapma fırsatını bizlere tanıyan Genel başkanımıza ve Genel Meclis Teşkilat Başkanımıza teşekkür ederim. İnşallah güzel geçireceğimiz bir toplantının ardından İl başkanlarımızın ve yardımcılarının da sağ salim şehirlerine dönmesini temenni ediyorum" dedi.


Konya Milletvekili  Selman Özboyacı ise toplantı hakkında " Bu güzel toplantının memleketimizde yapılmasının büyük bir onurunu yaşıyorum.  Bu kararda emeği geçen başkanlarımıza teşekkür ederim. Konya hoşgörü, merhamet,mevlana,selçuklu,tarım, sanayi şehridir ama en önemlisi konya her zaman ev sahibi bir şehirdir. Bu yüzden sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.  Bizim en büyük hazinemiz genç nufusumuzdur. 35 yaş altını genç kabul edersek ülkenin yarısından yakını gençtir. Ak parti Gençlerinin kaderi ak partinin kaderidir. Ülkemize daha çok huzur daha çok adalet getirmek için bu yolda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.


 Toplantıya Katılan Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak ve Birim Başkanları Kırıkkale’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikleri öğrenildi. 



Bu haber toplam 1549 defa okunmuştur